De app van Ondernemend Hoogeveen is bedoeld voor zijn leden. Met de app word het voor de leden mogelijk om vanuit hun broekzak evenementen te bekijken en zich hiervoor aan te melden, andere leden en hun contactgegevens in te zien en is het mogelijk om het bestuur en hun werkgroepen te contacteren. Natuurlijk hebben we het nieuws gelijk mee genomen en worden er push berichten verstuurd bij interessante berichten.

Ondernemend Hoogeveen had strenge eisen voor de oplevering van de app, waar er met meerdere goedkeuringsrondes kritisch werd gekeken naar de kwaliteit van ieder element. Dit is natuurlijk te verwachten van de grootste netwerkclub van Hoogeveen, welke meer dan 200  leden telt en blijft groeien. Wij deinzen hier natuurlijk niet voor terug en deden er zelfs een schepje boven op…

Onze belofte : Als de app niet voldeed in welk opzicht dan ook, waren ze volledig vrij om de app niet af te nemen zonder een cent te betalen. No cure, no pay! We staan volledig achter onze kwaliteit en inmiddels hebben we Ondernemend Hoogeveen ook volledig overtuigd. De app schittert op dit moment in de stores van Apple en Google en daar zijn we trots op!

Download Ondernemend Hoogeveen in Google Play Download Ondernemend Hoogeveen in de app store